Lilla Anka design

onsdag 7 december 2011

Mera jul!!!




Ännu några julklänningar! En i stl 92 i mitt favorit-tyg till jul: brunt med vita hjärtan kombinerat med rött! Det bruna har jag köpt av min kompis på "pryl och design". Hon har massor av fina retrotyger. Titta in i hennes webbshop om du är nyfiken!
Och så en ny modell som jag klurat lite på: hängsel/förklädesklänning! Stl 104/110.Knäpps bak med stora knappar på hängslena och två lite mindre knappar upptill i ryggen. Klänningen är alltså öppen nedanför knapparna så den gör sig bäst med tröja eller klänning och leggings under. Fast....inte är väl den här bara en julklänning!? Den kan man väl ha året runt?
Nu blir det bara några julklänningar till i år! Snart är jag sugen på att sy i vårfärger. Det brukar jag bli så där lagom till Lucia! Knepigt va....
Men är det någon som är sugen på ett Lilla Anka-plagg med julstuk så skynda er att höra av er för snart är det andra tyger som gäller!

4 kommentarer:

  1. oj vad många fina julklänningar du har producerat...! Det där bruna tyget var verkligen superfin, gillar...!
    /HönaPöna

    SvaraRadera
  2. Röda Hängsel klänningen var super fin! Kvar?? Mvh Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera
  3. Klänningen kan du köpa i min butik på www.epla.se.
    Snabbväg dit: klicka på "Här handlar du" i vänsterspalten här i bloggen. Hör av dig på min mail om det inte funkar. /Annica

    SvaraRadera