Lilla Anka design

söndag 29 mars 2015

Långsam....

Oj! Det är en hel vecka sedan förra inlägget. Jag är nog lite vårtrött! Snorig och seg så det går lite långsammare än vanligt för mig! Skönt att det är påsklov nu! Jag har ju den fantastiska förmånen att var ledig när det är skollov. Nu känns det nästan som om att om jag inte varit ledig så hade jag ändå inte orkat gå till jobbet!!! Inte ofta jag känner så, men tyvärr är gör jag det nu. Det är inte så att jag är trött på jobbet, för det är fantastiskt roligt! Men jag är bara sååååå trött.....hur kan man bara bli så trött?
Jag känner att jag skulle kunna sova ett par dygn! Men jag tror inte att det hjälper mig särskilt mycket. Jag skall sova lagom och sedan ut i naturen och njuta, både till fots och på häst. Jag vet att jag mår bäst av att vara lagom aktiv. Sy skall jag också göra en del, men bara sådant som jag jättegärna vill. Så tror jag att "livet återvänder" lagom tills att påsken är över! :)
Idag har jag iallafall sytt klart ett UFO! En rosa singoallaklänning som legat och väntat på att bli färdigsydd ett tag.


2 kommentarer:

 1. Jag är också sådär galet trött... Här har barnen påsklov och jag är föräldraledig, så skönt.
  Mannen är i trysil med ungdomsgruppen så här hemma är det lugnt! 😄
  Ha ett skönt lov!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har du kvar denna underbara klänning? Eller har du en liknande i mindre storlek? Den är helt ljuvlig <3
  Med vänlig hälsning
  Annika
  kirocks@live.se

  SvaraRadera