Lilla Anka design

fredag 3 augusti 2012

Nesriya 10 år! Grattis!!!

Idag fyller mitt lilla fadderbarn, Nesriya, i Etiopien 10 år! Tänk vad tiden går fort, det är två och ett halvt år sedan jag blev hennes fadder. Då var hon bara 7 år och nu är hon snart stora damen. Men jag hoppas att hon får vara barn och gå i skolan i några år till och får en bra utbildning. Därför stöttar jag henne, hennes familj och det arbete som Barnfonden uträttar i hennes by och skola genom att skicka pengar varje månad. Inför Nesriyas födelsedag har jag skickat paket och extra pengar till henne att köpa det hon bäst behöver och vill ha.Hoppas att det kom fram i tid! Pengarna till detta kommer från det lilla jag säljer av mina sydda alster. Tack till er som handlat av mig och ett STORT GRATTIS TILL NESRIYA PÅ FÖDELSEDAGEN!
Bilden är från förra hösten när min kära vän Anna Lena var på besök Etiopien och överlämnade lite presenter. Nu är min lilla tjej ännu ett år äldre!

1 kommentar:

  1. Vilken fin tjej, och vilken fin idé att pengarna från din försäljning går till Nesriya! Vi har en liten grabb i Sudan som vi stödjer. När vi skickade present på hans sjuårsdag så fick vi tackbrev långt senare, där det framgick att paketet kommit fram omkring ett halvår efter att vi skickade det! Postgången är inte alltid så pålitlig :)

    SvaraRadera